Zand en geotextiel
Meer info over 'Zand en geotextiel' door Equi-P:
Wij kunnen je niet enkel helpen met een eb- en vloedsysteem maar hebben ook filterzand, aangepast pistezand (toplaag) en geotextiel (met 10% vezels) in het aanbod. Voor de toplaag kiezen we voor Equi-Pro: exclusief zand uit Frankrijk dat door zijn eigenschappen perfect geschikt is voor paardenbodems. Daarnaast zijn onze drainagemengelingen zijn al jarenlang beproefd. Overweldigd door het aanbod van zandsoorten op de markt? We helpen je graag bij de interpretatie van technische fiches, zowel uit ons eigen aanbod als van andere samenstellingen.

Voordelen:

• Op maat samengesteld
• Enkel hoogkwalitatieve ingrediënten
• Al dan niet aangevuld met witte klei
• Met of zonder geotextiel

 

Kwalitatief zand voor uw piste

De keuze van het juiste zand voor je de top- en filterlaag van je paardenpiste is van het allergrootste belang. Dat biedt immers de langste garantie op een goede werking van je bodem. Wij gaan graag samen met jou op zoek.

De optimale doeltreffendheid van het zand is afhankelijk van de korrelgrootte en korrelvorm. Bovendien kunnen we het verder optimaliseren door additieven toe te voegen (geotextiel, polyvlokken, geopad) of diverse hippische zandsoorten te mengen.

We werken enkel met Belgische, Nederlandse en Franse hippische zandsoorten van hoge kwaliteit. Dagelijks hebben wij bijvoorbeeld aanvoer van Equi-Pro: Frans kwartszand versterkt met witte klei. Dit zand is zeer kleurvast, heeft een korrelgrootte van 100 micron en geeft bovendien een groot volume door zijn lage vochtigheid bij het leveren. Exclusief te verkrijgen via Equi-P!

 

Ons geotextiel

Kies je voor een zand gecombineerd met textielvezels dan leveren wij een zeer fijn product met 10% fibers en een mooie witte kleur. In combinatie met ons kwalitatieve pistezand heb je slechts 1,5 kg nodig per vierkante meter.

 

Laten we jouw project bespreken

Klaar om de stap te zetten naar een professionele piste? Wij staan je graag bij doorheen het hele proces. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Bedankt voor het indienen
van de project-informatie!

We proberen steeds alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 
Tot binnekort!

Bedankt voor jouw bericht!

We proberen steeds alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 
Tot binnekort!