Le Clos d’Arion in Attiches

Over de klant

Le Clos d’Arion is professionele dressuurstal in Attiches, nabij Rijsel. Samen met zijn team specialiseert Pierre Caminel zich er in de opleiding van dressuurpaarden- en ruiters.

Over dit project

De aanleg van deze buitenpiste was voor het team van Equi-P een ware uitdaging. De arena ligt in een gebied waar de grond erg nat is. Geen sinecure, maar ons team weet van aanpakken. De eb- en vloedpiste heeft haar nut ondertussen al meermaals bewezen. Wanneer de piste onder water staat, is ze na een uurtje alweer droog genoeg om op te rijden. Zo kan Pierre al zijn ruiters het hele jaar door trainingsmogelijkheden bieden op een stabiele bodem.

Kenmerken van deze paardenpiste

Klant: Le Clos D'Arion
Locatie: Attiches
Type project: Volledige Aanleg
Oppervlakte: 60 x 20 meter
Toplaag: Equi-Pro
Systeem: Super drainage systeem
Le Clos d’Arion
Dit zegt  Le Clos D’Arion over de samenwerking met Equi-P
Pierre Caminel
"De aanleg van de piste was voor het team van Equi-P een ware uitdaging: onze buitenpiste ligt in een gebied waar de grond erg nat is. Geen sinecure, maar ik moet zeggen dat het team van Equi-P duidelijk van aanpakken weet. De eb- en vloedpiste heeft haar nut al meermaals bewezen. Als de piste onder water staat, is ze na een uurtje alweer droog genoeg om op te rijden".
Pierre Caminel
Le Clos d’Arion
Attiches

Laten we jouw project bespreken

Klaar om de stap te zetten naar een professionele piste? Wij staan je graag bij doorheen het hele proces. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Bedankt voor het indienen
van de project-informatie!

We proberen steeds alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 
Tot binnekort!

Bedankt voor jouw bericht!

We proberen steeds alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 
Tot binnekort!