An-Sofie Coevoet in Krombeke

Over de klant

An-Sofie Coevoet is een professionele eventing-amazone die deel uitmaakt van het Belgische nationale team (high potentials)

Over dit project

Eventingtalent An-Sofie Coevoet deed beroep op Equi-P voor de aanleg van een nieuwe, professionele eb- en vloedpiste. Ze koos voor een eb- en vloedbodem, omdat deze efficiënt en eenvoudig te beheren zijn. Bovendien gaf ze duidelijk aan dat de kwaliteit voor haar voorop staat en overtuigd was van ons unieke systeem. De aanleg nam ze zelf in handen, terwijl wij haar met advies, selectie en levering van alle nodige materialen en de nodige begeleiding bijstonden. Dat ze de piste bovendien zelf kon aanleggen, zorgde ervoor dat het prijskaartje realistisch bleef en zonder te moeten inboeten op duurzaamheid en degelijkheid.

Kenmerken van deze paardenpiste

Klant: An-Sofie Coevoet
Locatie: Krombeke
Type project: Zelfbouwpakket
Oppervlakte: 28 x 60 meter
Toplaag: Equi-Pro
Systeem: Eb- en vloedpiste
An-Sofie Coevoet
Dit zegt  An-Sofie Coevoet over de samenwerking met Equi-P
An-Sofie Coevoet
We zijn supertevreden van de service van Equi-P: voor elke vraag – van advies over borduren tot meer uitleg over een bepaalde aanlegtechnieken – konden we vlot bij Jan en zijn team terecht.
An-Sofie Coevoet

Laten we jouw project bespreken

Klaar om de stap te zetten naar een professionele piste? Wij staan je graag bij doorheen het hele proces. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Bedankt voor het indienen
van de project-informatie!

We proberen steeds alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 
Tot binnekort!

Bedankt voor jouw bericht!

We proberen steeds alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 
Tot binnekort!