Elevage Des Cédres Verts in Bourghelles

Over de klant

Op Elevage Des Cédres Verts fokt Agathe Briet jumpingpaarden en biedt ze trainingsfaciliteiten aan voor ambitieuze ruiters.

Over dit project

Agathe Briet is een gepassioneerd fokster van jumpingpaarden. Haar moderne paardenhouderij is de ideale uitvalsbasis voor ambitieuze ruiters die in alle comfort hun paarden willen stallen en trainen. Een topaccommodatie is dus voor haar een echte must. Toen ze besloot om voor een nieuwe, professionele piste te gaan, wist Agathe vrijwel meteen dat ze voor een eb- en vloedarena zou kiezen. Ze ging dus op zoek naar een echte specialist ter zake en kwam zo al snel bij Equi-P terecht. Omdat we het enorm belangrijk vinden om aangenaam met onze klanten samen te werken en hoge eisen stellen aan de projecten die we afleveren, ging ze vol overtuiging met ons in zee. We verzorgden voor haar de volledige aanleg van de piste, van A tot Z.

Kenmerken van deze paardenpiste

Klant: Elevage Des Cédres Verts
Locatie: Bourghelles
Type project: Volledige aanleg
Oppervlakte: 60 x 40 meter
Toplaag: Equi-Pro
Systeem: Eb- en vloedpiste
Elevage Des Cédres Verts
Dit zegt  Elevage Des Cédres Verts over de samenwerking met Equi-P
Agathe Briet
Na vier jaar ben ik nog steeds erg blij met mijn eb- en vloedpiste. De grond is bestand tegen alle weersomstandigheden: zelfs wanneer een "moessonregen" over onze piste raast, is ze na twintig minuten weer bijna helemaal droog.
Agathe Briet
Elevage Des Cédres Verts
Bourghelles

Laten we jouw project bespreken

Klaar om de stap te zetten naar een professionele piste? Wij staan je graag bij doorheen het hele proces. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. 

Bedankt voor het indienen
van de project-informatie!

We proberen steeds alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 
Tot binnekort!

Bedankt voor jouw bericht!

We proberen steeds alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. 
Tot binnekort!